Es desprèn el remolinat d’una façana del carrer Proa i els bombers també examinen una xemeneia d’uralita del carrer Sant Bernat en molt mal estat

El remolinat de la façana i diverses teules de l’edifici situat al carrer Proa nº 17 s’han ensorrat aquest matí. Dues dotacions de bombers i la Policia Local s’han dirigit al lloc dels fets i han abalisat la zona. A més, els bombers també s’han dirigit aquesta tarda al carrer Sant Bernat per una xemeneia d’uralita en molt mal estat.

Segons ha informat el cos de Bombers a Olot Televisió, dos episodis més del deteriorament del nucli antic d’Olot han tingut lloc aquest matí i aquesta tarda al centre de la ciutat. Per una banda el carrer Proa, on en l’edifici situat al número 17 d’aquesta via s’ha desprès arrebossat de la façana juntament amb diverses teules que ja constaven com no assegurades. Dilluns un tècnic municipal valorarà els fets.

Es desprèn el remolinat d'una façana del carrer Proa i els bombers també examinen una xemeneia d'uralita del carrer Sant Bernat en molt mal estat

Per altra banda, a la tarda de dissabte dues dotacions de bombers es van dirigir al carrer Sant Bernat número 1 per retirar part d’una xemeneia d’uralita que estava trencada i podia precipitar-se.