La 4a edició del Garrotxinàrius compta amb la participació de 93 balladors i balladores als tallers d’Ormuz i Ballaveu

Garrotxinàrius

La 4a edició del Garrotxinàrius va comptar amb els tallers del grup català Ballaveu i el grup francès Ormuz. Els workshops van comptar amb la participació de 93 persones, el sopar popular amb una seixantena i el Ball-Concert dels dos grups convidats amb 182 persones.

El folk de la Bretanya i del Quebec va teletransportar la Sala El Torín amb danses tradicionals d’aquestes dues localitzacions. Va ser en el marc de la 4a edició del festival Garrotxinàrius i gràcies al grup francès Ormuz, el convidat internacional d’enguany.

El Grup Ormuz va estar encantat de poder participar en un festival com el Garrotxinàrius i de poder-hi aportar la seva música i les seves danses tradicionals. L’organització celebra les dades de participació, 93 dansaires als tallers, una seixantena al sopar al Núria Social i 182 persones al Ball- Concert, però tot i això espera seguir creixent. El festival organitzat per l’entitat Ofolk, l’Institut de Cultura d’Olot i el Centre Artesà Tradicionàrius va tancar la 4a edició amb un molt bon sabor de boca i amb la mirada posada ja a l’any que ve.

Notícies relacionades:
– La música folk i les danses tradicionals tornen el 4 de febrer a Olot amb el Garrotxinàrius
– El Garrotxinàrius contagia Olot de dansa i música d’arrel tradicional tota la tarda de dissabte
– El Garrotxinàrius torna dissabte a Olot amb dos tallers simultanis sobre ball folk català i danses balcàniques