L’Hoquei Olot remunta però es deixa empatar a l’últim minut per l’Hoquei Sant Just (4-4)

El CP Hoquei Olot va empatar dissabte 4-4 davant l’Hoquei Club Sant Just en un partit en el que es van veure dues parts molt diferents. En la primera els visitants van dominar i, en la segona, els locals van treure l’orgull per remuntar. Al final, però, van rebre un empat que va espatllar la festa.

El pavelló d’Olot va mostrar la seva millor cara per un partit molt important de l’Hoquei Olot, que rebia l’Hoquei Sant Just en un partit molt igualat. L’empat final dóna fe d’aquesta igualtat, que bé va poder decantar-se pels olotins si no haguessin rebut un gol que, a falta d’un minut, va pujar l’empat a 4 final al marcador.

Però les coses no van començar gaire bé. Tot i la igualtat que es va veure durant el primer tram de joc, el Sant Just va ser qui va colpejar primer. El gol va fer mal als locals, que van veure com dues accions puntuals els deixaven en inferioritat. Els visitants, però, no estaven aprofitant ni les faltes directes ni les superioritats per fer més gols fins que a la tercera oportunitat que van tenir de falta directa, van aconseguir doblar les diferències.

A la tornada dels vestidors els jugadors de l’Olot van treure l’orgull garrotxí i van buscar, no només l’empat, sinó la victòria. Poc a poc els locals van aconseguir apropar-se al marcador i, amb l’ajut de la grada, posar la por al cos dels visitants, que van veure que el partit se’ls podia escapar. El fet de no patir cap inferioritat en el segon temps va ajudar a l’Hoquei Olot a posar-se per davant al marcador. Al final, però, un gol a l’últim minut del Sant Just va caure com una gerra d’aigua freda als jugadors de l’Olot i a una grada que havia estat animant tot el partit. Empat que reflecteix la igualtat que es va poder veure a la pista.

Notícies relacionades: 
– El Club Hoquei Olot perd a casa davant el Capellades Hoquei Club en un partit on els olotins mereixien més (2-3)
– El CPH Olot perd 1 a 7 contra el CH Palafrugell en el torneig d’hoquei de les Festes del Tura
-El Club Hoquei Olot arrenca amb bon peu la temporada guanyant per 5 a 2 el Ripoll

x