L’Olot és més líder després de superar el Vilassar de Mar per 3 a 2 i ja té un marge de vuit punts respecte el segon

La Unió Esportiva Olot guanya per 3 a 2 a un combatiu Vilassar, que ha complicat el joc dels de Calderé. Tot i això, la victòria permet als olotins ampliar el seu avantatge al capdavant de la classificació i ja té vuit punts de marge respecte el Peralada.

Duel interessant el que es disputava aquest diumenge entre l’Olot i el Vilassar de Mar: tot i estar a la zona baixa, els del Maresme han aconseguit sortir de la cua de la classificació gràcies als seus darrers bons resultats. Els visitants han complicat el joc dels olotins, que no han aconseguit controlar el migcamp durant el partit. Malgrat això, les arribades dels de Calderé eren constants, sobretot per banda o a pilota aturada. Però el Vilassar ha estat el primer en obrir la llauna: al minut 39, Eric Royo ha superat Ginard després d’una bona combinació a la frontal de l’àrea local. Tot i el gol, l’Olot no baixa els braços, i el seu pitxitxi Marc Mas marca de qualsevol manera: just abans de la mitja part, una acció del davanter ha superat de forma sorprenent el porter visitant. Amb l’empat s’ha arribat al descans, i l’arrencada de l’Olot al segon temps ha estat positiva: Kike Sánchez ha marcat després de quedar-se sol davant la porteria rival, habilitat per Uri Santos i en posició reglamentària. Però el Vilassar tampoc es donava per vençut, i amb una altra jugada de toc la pilota ha arribat a Valderas, que només l’ha hagut d’endreçar dins la porteria. Era el minut 71, i l’ombra de l’empat corria de nou a l’Estadi Municipal. Però a falta de deu minuts per acabar el partit, Bigas ha enviat una centrada a Sergio Álvarez, que ha girat tot el coll per aconseguir una rematada de cap perfecta, marcant el 3 a 2 definitiu.

La lliga es va tenyint mica en mica de vermell, i és que el Peralada porta quatre partits consecutius punxant en els seus enfrontaments. L’empat dels empordanesos contra la Pobla de Mafumet augmenta la distància dels olotins com a líders del grup 5 de Tercera, amb un marge de vuit punts respecte el seu perseguidor més immediat.

Notícies relacionades:
– La UE Olot visita diumenge l’Europa, que ve de guanyar al Peralada i al Vilafranca
– Alberto ‘Tito’ Malagón és el nou fitxatge hivernal de la Unió Esportiva Olot
– Kike Sánchez renova per a dues temporades més amb la Unió Esportiva Olot

x