El meteoròleg Roger Solé parla de la meteorologia de muntanya a Can Trona davant d’una seixantena de persones

El meteoròleg d’Olot Televisió, Roger Solé, va ser dissabte al Centre de Cultura i Natura de la Vall d’en Bas (Can Trona) per parlar de la meteorologia de muntanya. Una seixantena de persones van assistir a la xerrada, proposada pel GECA de Sant Esteve d’en Bas. Solé va aprofitar per parlar del temps que ens portarà el mes de febrer.

La meteorologia de muntanya va ser el tema principal de la conferència del meteoròleg Roger Solé a Can Trona. La xerrada va sorgir per una proposta del Grup Excursionista Cultural i Alpinista (GECA) de Sant Esteve d’en Bas. La xerrada es va centrar en entendre quins són els factors que fan que el clima de muntanya presenti notables diferències.

Roger Solé va aprofitar per fer una previsió meteorològica del que hem d’esperar per aquest febrer. A la conferència hi van assistir una seixantena de persones, de les quals destacaven excursionistes o fotògrafs que habitualment envien imatges a l’espai del temps d’Olot Televisió i que no es van voler perdre la cita.

Notícies relacionades:
– La previsió meteorològica del cap de setmana ve marcada per la inestabilitat i el vent de Gregal que incrementarà la sensació de fred