La Run4Càncer d’Olot bat el rècord de participació superant els 870 assistents a la cursa solidària

La Run4Càncer d’aquest 2017 ha trencat tots els registres de participació; Olot ha estat un dels vuit municipis de la demarcació de Girona que ha acollit aquesta cursa, destinada a recaptar fons per la investigació de la malaltia. Enguany, hi han participat prop de 870 persones, un augment considerable respecte el mig miler d’assistents l’any passat.
run4cancer 5 febrer 2017
El suport de la societat és vital per guanyar la batalla contra el càncer, i aquest cap de setmana s’ha demostrat que la lluita pot venir per vies molt diverses; una d’elles és l’esportiva: l’Oncolliga de Girona ha organitzat per tercer any consecutiu la Run4Càncer, una competició solidària on es recapten fons per la investigació contra una de les malalties més esteses entre la població. Té lloc a vuit municipis de la demarcació, i les previsions s’han tornat a superar amb escreix. Enguany hi ha participat prop de 870 esportistes, respecte el mig miler d’assistents del 2016.

Tot i no ser una cursa competitiva, el primer classificat en la cursa de cinc quilòmetres ha estat Albert Alquézar, i el de deu quilòmetres Gerard Bartrina.