La desena edició de la Fira del Farro és un èxit tot i el mal temps

La Fira del Farro de la Vall de Bianya va complir 10 anys aquest cap de setmana. Des de dissabte a les 11, amb l’acte de presentació acompanyat pels timbalers DumDumDum fins a la cloenda, ahir a les 14h, el públic va poder gaudir de productes artesanals, animals i molt farro.

10 anys. Es diu ràpid i són els que porta la Fira del Farro mostrant aquest producte tan característic de la Vall de Bianya. Dissabte va arrencar la desena edició amb l’acte de presentació que, evidentment, estava acompanyat d’un tastet d’aquest producte. El dia va culminar amb un sopar-tastet al centre cívic ofert pels restaurants i artesans de la Vall de Bianya. Els assistents van poder provar el farro adaptat a diferents tipus de menjars, així com altres plats típics de la zona.

El diumenge va començar amb la fira. Parades amb productes artesanals, exposició d’animals i servei d’esmorzar amb tastet de farro. Durant el matí també es van poder veure exhibicions de diferents oficis del camp a càrrec de veïns del municipi, de passejades amb burro i amb el trenet turístic. També es va poder realitzar un taller de cuina per als més petits. Un any més, la Fira del Farro va servir per donar a conèixer un producte de proximitat com ho és el farro.

Notícies relacionades:
– La Fira del Farro tornarà a visitar un molí fariner en la seva desena edició el proper 4 i 5 de febrer