Centenars de garrotxins i càrrecs electes de la comarca donen suport a Mas, Ortega i Rigau durant el judici celebrat aquest matí a Barcelona

Societat civil i càrrecs electes s’han mobilitzat a Barcelona en suport de l’expresident Artur Mas, l’exvicepresidenta Joana Ortega i l’exconsellera Irene Rigau, processats per l’organització del 9-N, en una concentració que ha comptat amb 50.000 persones inscrites. Entre les persones arribades des de la Garrotxa, bona part dels alcaldes, entre ells, el d’Olot, Josep Maria Corominas, i el batlle de Besalú i diputat de Junts pel Sí Lluís Guinó. ANC i Òmnium Garrotxa han omplert dos autocars amb gairebé 130 garrotxins.

Notícies relacionades:
– La coordinadora general del PDeCAT Marta Pascal qualifica el judici pel 9-N d’”escàndol democràtic de primer ordre”
– L’ANC i Òmnium Garrotxa organitzen autocars en suport als imputats pel 9N
– L’acte de recolzament de l’Ajuntament d’Olot, ANC Olot, Òmnium Garrotxa i l’AMI a Carme Forcadell reuneix a una vuitantena de persones