Detectats diversos robatoris a l’interior de vehicles al centre d’Olot

A les fotografies poden veure l’estat en què va quedar l’interior d’un vehicle després de patir un robatori al centre d’Olot. Els fets van passar dijous passat a la nit a l’avinguda Batlló d’Olot, el carrer que uneix el passeig de Barcelona amb la plaça Estrella. La propietària de vehicle havia deixat aparcat el vehicle al vespre per anar a sopar amb la seva filla. Al tornar les dues persones es van veure la trencadissa de vidres a terra i també a terra i sobre el seient del mateix cotxe. Els lladres havien trencat els vidres de les finestres del vehicle i ho van remoure tot per acabar robant una tauleta de la marca Apple, dues ulleres i maquillatge. El propietari del cotxe va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra. Segons la versió del denunciant, els agents van reconèixer que durant els últims dies s’han produït casos similars i la policia catalana així ho ha confirmat a Olot Televisió. Durant els dies 1 i 2 de febrer es van denunciar tres robatoris a la capital de la Garrotxa. Els agents han recollit diferents proves i s’estan investigant.