L’escriptora Cristina Campos presenta ‘Pan de limón con semillas de amapola’ a Olot, convidada per Alba Associació de Dones de la Garrotxa

Alba Associació de Dones de la Garrotxa va començar els actes de celebració del seu 25è aniversari amb la presentació del llibre de Cristina Campos ‘Pan de limón con semillas de amapola’, dissabte a la tarda. El llibre, que inicialment es va pensar per ser un guió cinematogràfic, gira al voltant de la vida de quatre dones.

Dues germanes hereten un forn de pa a Mallorca. A la illa coincideixen amb dues dones més i, poc a poc, es desvelen les històries i els desitjos secrets de les quatre dones. Aquesta és la trama del llibre de Cristina Campos ‘Pan de limón con semillas de amapola’. L’autora va presentar la novel·la dissabte a la tarda a l’IMPO, en un acte organitzat per Alba Associació de Dones de la Garrotxa.

La trama es va idear per un guió d’una pel·lícula. De fet, l’autora, ha treballat com a directora de càsting i ha estat vinculada sempre al món del cinema. Però, la història es va convertir en novel·la. Tot i això, i finalment,  també sent farà una versió cinematogràfica, amb l’ajuda del Festival Internacional de Cinema de Berlín. Alba Associació de Dones celebra el seu 25è aniversari el 2017 i va arrencar, d’aquesta manera, la seva agenda d’activitats per aquest any.

La propera activitat de l’entitat serà el 25 de febrer. Es farà una visita guiada en una colònia tèxtil amb les explicacions de l’escriptora Assumpta Montellà, autora de ‘La Maternitat d’Elna’ i ‘El silenci dels telers’.

Notícies relacionades:
– Alba Associació de Dones de la Garrotxa celebra el seu 25è aniversari i organitza aquest dissabte la presentació del llibre de Cristina Campos, ‘Pan de limón con semillas de amapola’

x