La delegació garrotxina de la ICHN obre les inscripcions per assistir a l’11è Seminari sobre Patrimoni Natural de la Garrotxa

El proper dissabte 18 de febrer es celebrarà a Olot la onzena edició del Seminari sobre patrimoni natural de la Garrotxa, que organitza cada any la Institució Catalana d’Història Natural. Serà a partir de les 10 del matí, als Catòlics d’Olot. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament.

El seminari sobre patrimoni natural que organitza cada any la Institució Catalana d’Història Natural posa al descobert els estudis i treballs que s’estan realitzant en l’àmbit a la Garrotxa. La jornada, que compleix la onzena edició, tindrà lloc el proper 18 de febrer als Catòlics d’Olot. Arrencarà a les 10 del matí i es preveu que s’allargui fins a les 7 del vespre. En total es presentaran dotze treballs que tenen en l’objecte del seu estudi aspectes que passen a la Garrotxa, com l’avaluació sobre l’estat actual dels nostres boscos, les aportacions al catàleg florístic de la comarca, o bé el seguiment de la Merla d’aigua per determinar si pot ser un bioindicador del riu Fluvià. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament al correu electrònic ichn@iec.cat, o bé trucar al telèfon 933248582.