Gaspar Senis deixa la presidència del Club Natació Olot

Gaspar Senis ha decidit deixar la presidència del Club Natació Olot. El garrotxí, de 73 anys, ha estat president del club des del 2005 i membre de la junta fa més de 30 anys, ha comunicat avui la seva decisió als treballadors del club. Senis encapçalava la junta que va proposar el projecte de remodelació de les instal·lacions del club, un projecte que, com recordaran, no va prosperar perquè els vots favorables dels socis del club, tot i superar els vots negatius a l’assemblea extraordinària celebrada el passat mes d’octubre, no van arribar als dos terços que són necessaris, segons els estatuts. El club, però, ha negat que aquest sigui el motiu de la renúncia de Senis. L’entitat assegura que fa uns anys Gaspar Senis ja s’havia marcat el 2017 com l’any per deixar la presidència i que “així ho havia comunicat a la junta”. La fins ara vicepresidenta, Gemma Soy, assumirà la presidència fins a esgotar el mandat, d’aquí a cinc anys, quan hi haurà noves eleccions. La resta de la junta, tal i com s’havia pactat en el seu moment, es manté com fins ara.

Gaspar Senis envia una carta de comiat
El ja expresident de l’entitat ha enviat aquest dimarts a la tarda una carta de comiat als socis del CNO on explica els motius pels quals avui tanca “una llarga etapa de la meva vida dedicada al Club” i on fa una reflexió d’aquestes tres dècades vinculat a les juntes directives que ha tingut l’entitat. Senis destaca la “posició important” de l’entitat “en el món social i esportiu” que atribueix a “la gran massa social que té el Club” i també “a la gran tasca que ha fet durant tots aquests anys els vocals responsables de les seccions esportives, de manteniment, econòmica, social, etc.”. El president sortint concreta que totes les decisions que s’han pres al llarg d’aquest temps “s’ha fet sempre pensant en el millor de l’entitat.”. A la carta concreta que “a mitjans del 2015 i després de molts anys de dedicació, vaig comunicar als companys de junta directiva i la junta assessora del Club la meva decisió de deixar el càrrec.” però que els projectes que en aquell moment estaven sobre la taula el van motivar a “presentar novament la meva candidatura” a les eleccions de l’any passat “amb la condició que presentaria la meva renúncia a principis del 2017.”.

Notícies relacionaddes:
– El Memorial Raül Ramos del Club Natació Olot obre el Circuit Girosona de natació amb la participació dels millors nedadors de la demarcació
El CN Olot acaba com a 4t classificat la Copa Catalana de segona divisió i aconsegueix mantenir la categoria, en una jornada emocionant a les instal·lacions del club olotí, que ha presenciat l’ascens del CN Barcelona i el CN Sant Feliu
-El CN Olot guanya el Circuit DS-Girosona de natació en la categoria per equips per primera vegada

x