La Giorquestra del tortellanenc Marcel Sabaté celebra els cinc anys amb un concert solidari contra el càncer

Aquest diumenge la Giorquestra ha celebrat el seu 5è aniversari amb un concert a l’Auditori de Girona. A banda de bona música, l’acte ha comptat amb una vessant solidària, el concert s’enregistrarà en DVD i els beneficis es destinaran a la investigació del càncer.

A diferència d’altres vegades, el concert no ha comptat amb cap solista per donar la màxima importància a l’orquestra. A més, l’acte ha tingut una vessant solidària per lluitar contra el càncer. Precisament en aquest sentit Albert Guinovart ha presentat el poema simfònic ‘Núria’, dedicada a la mare dels germans Sabaté i a les persones amb càncer. La solidaritat d’aquest 5è aniversari de la GIO passa per l’enregistrament del concert en DVD a través de Verkami, que destinarà els beneficis recaptats a la recerca contra el càncer, concretament a l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona, en col·laboració amb el blog ‘El crep de mi vida‘. La voluntat és que el projecte no acabi aquí i es pugui projectar el DVD a sales de cinema per tal de seguir recaptant diners per la investigació del càncer.

Notícies relacionades:
– La GIOrquestra i Marc Timón culminen un concert de pel·lícula a Besalú amb el Música de Cine
La GIOrquestra i Marc Timón portaran a Besalú la nova producció Música de Cine