Els Mossos investiguen si l’incendi de Castellfollit que manté dues persones reallotjades va ser intencionat

Els Mossos d’Esquadra continuen investigant l’origen de l’incendi que divendres va tenir lloc a Castellfollit de la Roca, al bloc de pisos de la plaça Filadores propietat d’Incasòl. Els Mossos investiguen si l’incendi va ser intencionat. L’home que vivia al pis on es va originar el foc continua a l’Hospital de Santa Caterina de Salt. Mentrestant, ja han tornat a casa dues de les quatre persones reallotjades per l’incident. Els pèrits han d’acabar d’examinar l’estat dels habitatges més afectats per determinar si els altres dos veïns podran tornar a casa en les properes hores o dies.

Sis són els habitatges que van resultar més afectats per l’incendi de la matinada de divendres en el bloc de pisos de la plaça de les Filadores de Castellfollit de la Roca: el 1er 4a, on es va originar el foc i on es trobava l’home que va divendres va ser traslladat a l’Hospital Trueta i més tard al Santa Caterina de Salt; el 2on 4a, situat a sobre d’aquest, on hi vivia una parella jove, que s’ha reallotjat a casa dels familiars; així com els quatre pisos ubicats immediatament al costat dels dos habitatges. D’aquests, tres no estan habitats. El quart d’aquests pisos, el 2on 5a, estava habitat per una persona gran que continua reallotjada a la residència Montsacopa d’Olot. Les altres dues persones grans veïnes del bloc de pisos i reallotjades en residències per prevenció, davant la forta presència de fum i sutge de l’edifici, ja han pogut tornar a casa. Properament, l’edifici rebrà la visita dels pèrits, que determinaran si les dues persones que encara no poden tornar al seu pis podran fer-ho en les properes hores. Les famílies afectades esperen la determinació dels pèrits amb l’esperança de tornar a la normalitat al més aviat possible.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament de Castellfollit de la Roca estudia el nou emplaçament de l’arxiu municipal, arran de l’incendi de divendres passat
– Nou persones han hagut de ser traslladades a centres hospitalaris de la demarcació després d’un incendi produït en un pis a Castellfollit de la Roca

x