Gaspar Senis afirma que plega per no eternitzar-se a la presidència del Club Natació Olot

Gaspar Senis va anunciar ahir dilluns que deixava de ser el president del Club Natació Olot després d’onze anys al càrrec. Senis ha estat qui més temps ha ocupat el lloc de president a l’entitat, i ha valorat la feina feta al llarg de tots els anys que ha format part de la junta directiva del club.

Gaspar Senis ja és expresident del Club Natació Olot. Després d’11 anys, Senis es va dirigir als socis i sòcies del club amb una carta de comiat, per anunciar que tancava la seva etapa com a president de l’entitat, el més longeu de la història del club. A més, Gaspar Senis feia molts anys que formava part de la junta directiva: hi va entrar el 1986, de la mà de l’aleshores president Anton Obrador. Des de llavors, es va mantenir a la directiva fins que el 2005 va ocupar la presidència que deixava Pere Freixa. Ara fa un any, però, ja tenia presa la decisió de deixar el càrrec, per no eternitzar-se en el càrrec.

Segons Gaspar Senis, el Club Natació Olot ha aconseguit professionalitzar-se en aquestes tres dècades, abandonant una infraestructura organitzativa precària que ha permès que l’entitat sigui una de les més fortes de la demarcació. Però també hi ha reptes per encarar en un futur, com la remodelació de les instal·lacions del club.

De totes maneres Senis assegura que la decisió de deixar el càrrec no té res a veure amb el resultat de l’assemblea de l’octubre del 2016, on no es va poder aprovar la renovació de les instal·lacions. Qui substituirà Senis al capdavant del Club Natació Olot és la fins ara vicepresidenta, Gemma Soy, primera presidenta que tindrà l’entitat.

Notícies relacionaddes:
– Gaspar Senis deixa la presidència del Club Natació Olot
– El Memorial Raül Ramos del Club Natació Olot obre el Circuit Girosona de natació amb la participació dels millors nedadors de la demarcació
El CN Olot acaba com a 4t classificat la Copa Catalana de segona divisió i aconsegueix mantenir la categoria, en una jornada emocionant a les instal·lacions del club olotí, que ha presenciat l’ascens del CN Barcelona i el CN Sant Feliu

x