L’olotí Joan Cañada assegura que no van actualitzar el web del 9-N després de la suspensió però tampoc no van poder-lo fer desaparèixer

L’olotí Joan Cañada, coordinador de l’operatiu del 9-N, va declarar ahir a la segona jornada del judici pel procés participatiu. Cañada ha declarat que des del Departament de Governació no es van introduir més dades al web del 9-N després de la suspensió del Tribunal Constitucional. També ha explicat que no van poder fer desaparèixer el web ja que, segons li van comunicar els tècnics, era tècnicament impossible. El fiscal sosté, però, que el web es va mantenir actiu després de la suspensió i que Ortega en cap moment va desactivar els vincles ni va treure els logotips de la Generalitat.

Notícies relacionades:
– La coordinadora general del PDeCAT Marta Pascal qualifica el judici pel 9-N d’”escàndol democràtic de primer ordre”
– Centenars de garrotxins i càrrecs electes de la comarca donen suport a Mas, Ortega i Rigau durant el judici celebrat aquest matí a Barcelona