El Museu dels Sants fa 10 anys i exposa un sant al mes durant el 2017

El Museu dels Sants va obrir les portes fa 10 anys. Concretament, un 10 de març. Per celebrar el seu aniversari, aquest febrer han impulsat la iniciativa ‘Un sant al mes’. El primer dimarts de cada mes, es presentarà un sant diferent, elaborat als tallers i per artesans de la ciutat.

Imatges com la de Santa Apol·lònia, fabricada al taller d’Art Cristià, es podran visitar, gratuïtament, durant tot l’any al Museu dels Sants, en el marc de la iniciativa ‘Un sant el mes’. El Museu va obrir les portes ara fa 10 anys i per celebrar-ho, exposarà, durant el 2017, 12 figures de sants i santes elaborades a la ciutat. Les peces, escollides per la seva qualitat artística, provenen tant de la col·lecció dels Museus d’Olot com de col·leccions particulars.

El primer dimarts de cada mes es presentarà un sant, segons la seva onomàstica, i se n’explicarà la història i els motius iconogràfics. També es parlarà del taller i de l’artista que el va produir. Si aquest mes ha estat dedicat a Apol·lònia, els següents mesos es podran veure les imatges de Sant Josep o de la marededéu del Tura, entre d’altres.

Notícies relacionades:
– L’itinerari d’Identitats ImPossibles rep la visita de prop de 3.300 persones i tindrà continuïtat amb un itinerari sobre la diversitat i llibertat de creences
– Teresa Forcades participa en la taula rodona ‘Sexe i religió: un diàleg des de la diversitat’ que forma part de l’itinerari Identitats ImPossibles
– L’exposició Identitats ImPossibles es podrà veure al Museu dels Sants fins el 20 de novembre