Reben el CPA Olot al Palau de la Generalitat en motiu dels seus èxits acumulats durant el 2016

La consellera de la Presidència del govern català, Neus Munté, va rebre ahir a la tarda al Club de Patinatge Artístic Olot al mateix Palau de la Generalitat. Munté ha destacat la importància de la seva tasca pel país, portant el nom de Catalunya arreu del món.

El Palau de la Generalitat es va omplir de gom a gom aquest dimarts a la tarda; el van omplir les Federacions Catalanes de Beisbol i Patinatge, que van celebrar els seus èxits del 2016. En aquesta cita no hi podia faltar el CPA Olot, guanyador del títol mundial de patinatge artístic en grups de xou amb la coreografia ‘Treu-me d’aquí’.

La consellera de la Presidència, Neus Munté, va ser qui va rebre als clubs representants de les diferents Federacions; Munté va destacar la importància de la seva tasca pel país, perquè els clubs aconsegueixen portar el nom de Catalunya arreu del món. Així mateix, també hi era present el CPA Girona, subcampió del món a Itàlia. Aquest fet serveix al mateix Olot per reivindicar el paper del patinatge artístic al país, i la importància d’ampliar el ressò dels seus èxits.

La nova temporada ha començat de forma immillorable pel club olotí: el ball ‘Sóc Innocent’ ja s’ha posicionat com una de les coreografies favorites per l’afició del patinatge català; de moment, ja ha recollit els dos primers èxits de l’any: el campionat gironí i el català de grups de xou.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot guanya el seu setzè títol del campionat de Catalunya de patinatge artístic
– El CPA Olot buscarà el seu setzè títol català dissabte a Fontajau, en directe per Olot Televisió a partir de les 20h
– El director artístic del CPA Olot, Ricard Planiol, rep aquest divendres la insígnia d’or de la Federació de Patinatge i la del Comité Olímpic Espanyol