Aquest dissabte comença la tercera edició de la mostra de cinema VIVIM Muntanyes

Aquest cap de setmana arriba el VIVIM Muntanyes, la mostra de Cinema de Muntanya de la Garrotxa, amb projeccions documentals i xerrades que es fa cada any al mes de febrer. La 3a edició es celebrarà aquest dissabte i el divendres de la setmana vinent.

Amb pel•lícules i documentals convidats des del darrer festival BBVA de cinema de muntanya de Torelló, aquest dissabte arrenca el VIVIM Muntanyes. En aquesta tercera edició es projectaran cinc sessions de cinema de muntanya i que començarà amb una de les novetats d’enguany, el sopar de muntanya.

Les sessions del proper divendres 17 de febrer tindran lloc als Cines Olot. La mostra va néixer amb la voluntat d’omplir dos vespres dels mesos d’hivern, l’època de menys activitat social segons la organització. El VIVIM Muntanyes és de caràcter familiar i conté una sessió específica per al públic infantil i juvenil amb xerrada i preguntes a un dels protagonistes de les pel•lícules. Les portes de la mostra de cinema s’obriran 30 minuts abans de l’inici i no estaran numerades.

Notícies relacionades:
– Dissabte arrenca la segona edició del cicle de cinema ‘Vivim Muntanyes’
– Comença la mostra de cinema ‘Vivim muntanyes de la Garrotxa’ sobre cinema de muntanya

x