El Carnaval Infantil d’Olot se celebrarà el 25 de febrer i comptarà amb la col·laboració del Grup d’Esplai el Sol de les Preses

El Carnaval Infantil d’Olot ja té data: serà el 25 de febrer. Per primera vegada i a part de les associacions habituals, Rialles, Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura, l’organitza també el Grup d’Esplai el Sol de les Preses. El cartell d’enguany és de Miquel Prades, alumne de l’Escola Municipal d’Expressió.

Torna el Carnaval Infantil d’Olot el pròxim 25 de febrer. L’organitza Rialles, Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta Nostra Dona del Tura i, per primera vegada, comptarà amb el suport del Grup d’Esplai el Sol de les Preses. Els actes començaran a les 12 del migdia amb la visita dels Reis Carnestoltes a un supermercat d’Olot i continuaran amb la gran rua pels carrers de la ciutat.

La celebració més important serà a les 4 de la tarda, quan de la Plaça Clarà sortirà la rua de Carnaval i anirà fins a la plaça Major. El rei i la reina aniran acompanyats de la música de percussió de Tam, Timbus i els Timbalers de Besalú. En aquest cas, el rei i la reina del carnaval infantil, encarregats de llegir el pregó, seran la Berta Espona dels Esplais de la Garrotxa i en Marçal Bancells, del Centre Excursionista Olot. Després del pregó, sonarà la música de Jordi Tonietti i hi haurà berenar per a tots aquells que vagin disfressats.

Com cada any, l’Escola Municipal d’Expressió fa el cartell de la convocatòria i la il·lustració escollida ha estat la de l’alumne Miquel Prades. L’Escola d’Art també participa al Carnaval Infantil i decorarà, com ja va fer l’any passat, la plaça Major.

Notícies relacionades:
– Centenars de nens i nenes celebren la 38a edició del Carnaval Infantil al centre d’Olot
– Aquest dissabte se celebrarà la 38a edició del Carnaval Infantil d’Olot