L’equip de govern d’Olot considera que té ben enfocades les quatre obres que s’havia compromès a portar a terme aquest mandat i convoca una audiència pública el proper 27 de febrer

Aquest matí, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha informat de l’estat dels quatre grans projectes constructius que el seu grup es va comprometre a emprendre aquest mandat. Assegura que les obres estan en tots els casos ben enfocades i amb uns terminis prou ajustats. El batlle ha anunciat la celebració d’una audiència pública per informar els veïns dels diferents projectes que es porten a terme a la ciutat i respondre les seves preguntes, una audiència per a la qual espera la màxima participació.

Ahir va tenir lloc una reunió de l’equip redactor del projecte del Firal d’Olot, que va informar de la marxa del projecte als tècnics municipals, els membres del tribunal, als partits de l’oposició i als grup de veïns impulsor. L’equip redactor manté els terminis fixats i podrà lliurar el projecte el 31 de març. Paral·lelament, s’ha buscat la col·laboració de l’empresa SIMON per al disseny dels nous bàculs d’il·luminació, així com empreses especialitzades per podar els arbres, una poda que es realitzarà el mes vinent.

Els treballs se sumaran als de la residència Sant Jaume, ja adjudicats i que com van informar Les Notícies d’Olot televisió ahir, és previst que s’iniciïn al març. Mentrestant, la construcció dels nous serveis al cim del Montsacopa segueix el seu ritme, així com la construcció de les noves instal·lacions del futbol base del Morrot. Els nous vestidors es posaran en servei aquest mateix mes, tot i que la instal·lació de la gespa al segon camp es manté endarrerida, segons ha explicat l’alcalde, per un motiu justificat.

En les properes hores, es començarà a veure la instal·lació de les torres de llum de l’espai. L’Alcalde d’Olot assegura que l’equip de Govern té ben enfocades les obres que es va comprometre a posar en marxa aquest mandat. L’Ajuntament d’Olot celebrarà una audiència pública el proper dilluns 27 de febrer per informar dels projectes que s’estan realitzant i donar resposta a les preguntes dels ciutadans. L’alcalde vol que l’audiència sigui útil als veïns i fa una crida perquè hi hagi la màxima participació.

L’audiència se celebrarà el proper dilluns 27 de febrer a 2/4 de 8 del vespre a l’Ajuntament d’Olot. S’espera que les preguntes que necessitin d’una resposta complerta i en detall es puguin enviar amb una antel·lació de 48 hores respecte de l’inici de l’audiència al correu electrònic alcaldia@olot.cat.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot iniciarà les obres de reforma de la residència Sant Jaume al març i obrirà les ajudes al lloguer dels estudiants a tota la ciutat
– ERC d’Olot critica l’endarreriment de les obres als camps del Morrot i demana flexibilitat de terminis per a la reforma del Firal