El llop ‘entra’ a l’Escola d’Art d’Olot en una de les activitats per reflexionar sobre la seva presència de la mostra ‘Donem la benvinguda al llop!’

L’exposició ‘Donem la benvinguda al llop!’, que acull fins el 18 de juny el Museu dels Volcans, ha programat diverses activitats per reflexionar sobre com ha de ser la cohabitació amb aquesta espècie. Una de les més destacades ha tingut lloc avui a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot.

El llop és un dels animals que més han atret a artistes de tot arreu, i es demostra amb la tradició cultural mil·lenària que hi ha hagut al voltant de l’espècie. Amb el retorn del llop a les nostres terres, el Museu dels Volcans opta per donar de nou la benvinguda al cànid, instal·lat de nou a Catalunya des del 2004. Per aquest motiu, durant els dies que dura l’exposició ‘Donem la benvinguda al llop!’ s’han programat activitats per tota la comarca que ens permetin aproximar-nos a la seva figura.

Així, s’ha organitzat a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot una conferència sobre l’espècie, a través del naturalista Josep Maria Massip, que ha obert la jornada omplint la sala d’actes del centre. Posteriorment, més d’una trentena d’estudiants han fet una classe avançada d’il·lustració naturalista sobre com plasmar un llop en les obres d’art. L’exposició ‘Donem la benvinguda al llop!’ es pot veure al Museu dels Volcans fins el proper 18 de juny.

Notícies relacionades:
– El Museu dels Volcans inaugura l’exposició ‘Donem la benvinguda al llop!’