El museu de la Garrotxa estrena dues noves exposicions a les sales obertes

El museu de la Garrotxa ha presentat aquest matí les dues exposicions que es podran visitar des de demà. La primera, que avui ja està oberta, gira al voltant del riu Fluvià i les seves peculiaritats. La segona, que obre demà, permetrà conèixer en profunditat els tossols, característics de la Garrotxa i desconeguts per molts.

Ben d’hora ha tingut lloc la presentació de les noves dues exposicions de les sales obertes del museu de la Garrotxa. La primera es pot veure des d’avui, per veure la segona s’haurà d’esperar a demà. En la primera, a l’entrar a la dreta, es pot descobrir el riu Fluvià. És una de les referències dintre d’Olot, una zona que acumula moltes visites i que ha estat estudiat i investigat a fons.

L’altra exposició, a l’entrar just al davant, és la que fa referència als tossols, protuberàncies que es formen en els corrents de lava i que ens envolten a tota la Garrotxa però que, per molts, són completament desconeguts. Dues exposicions que serviran, de ben segur, per conèixer millor l’entorn que ens rodeja i, tenint en compte això, per intentar millorar el respecte i el tracte que se li dóna.

Notícies relacionades:
– El Museu de la Garrotxa renova la seva exposició permanent per primera vegada després de la seva obertura l’any 1986
– ‘Apel·lació a la pedra’ tanca l’Any Blay al Museu de la Garrotxa
– Programen més de 200 activitats en la nova temporada cultural olotina on destaca el tancament durant un mes de la Sala Permanent del Museu de la Garrotxa