El Consorci de les Vies Verdes obre un concurs per seleccionar l’equip que participarà a la cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker

El Consorci de les Vies Verdes ha obert un concurs per seleccionar l’equip que participarà a la cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker. Per fer-ho, seleccionarà una de les fotos que es publiquin a Instagram en què apareguin les Vies Verdes de Girona.

El Consorci de les Vies Verdes de Girona convoca per segon any consecutiu el concurs que ha de seleccionar l’equip que participarà a la cursa solidària Oxfam Intermón Trailwalker, que tornarà a sortir d’Olot el primer cap de setmana d’abril. Els equips inscrits a la cursa o aquells que vulguin participar al concurs del consorci, poden guanyar els 1.500 euros necessaris per participar publicant a Instagram una fotografia de l’equip entrenant a les Vies Verdes o participant en una de les edicions anteriors de la Trailwalker, fent-se seguidor del compte @viesverdesgi, apuntant l’etiqueta #EquipViesVerdes i aconseguint la màxima repercussió per a la seva publicació. Les tres fotografies que aconsegueixin el major nombre de ‘m’agrada’ entraran en un sorteig per escollir l’equip guanyador.

A canvi dels 1.500 euros per participar a la cursa, l’equip guanyador només haurà de portar el logotip Vies Verdes de Girona al seu equipament, però podran conservar el seu nom d’inscripció. Tota la informació del concurs la poden trobar a la pàgina web www.viesverdes.cat. L’Oxfam Intermón Trailwalker és una cursa solidària que té com a objectiu canviar la vida de milers de persones que tenen dificultats per cobrir les necessitats bàsiques, com l’alimentació o l’aigua potable. El primer cap de setmana d’abril, les comarques de Girona acolliran, per sisè any consecutiu, una nova edició de la cursa, amb un recorregut de 100 quilòmetres compresos entre Olot i Sant Feliu de Guíxols a través de la ruta del Carrilet.

Notícies relacionades:
– Olot torna a acollir la sortida de la Oxfam Intermón Trailwalker fent rècord de participació i donacions
– La Oxfam Intermón Trailwalker sortirà d’Olot amb més equips participants i major recaptació
– Dos equips del Consorci d’Acció Social opten a un concurs de Vies Verdes per a poder participar a la Trailwalker d’Olot