L’Olot visita el Figueres en un derbi d’alta tensió amb l’objectiu de refermar-se en el liderat

La Unió Esportiva Olot visitarà Figueres aquest diumenge a les 5 de la tarda en un derbi gironí que ha de servir per confirmar el bon estat de forma, almenys en resultats, de l’equip dirigit per Ramon Maria Calderé. El Figueres només ha perdut un partit com a local en tota la temporada.

L’Olot de Ramon Maria Calderé té una sortida difícil aquest diumenge. Els olotins jugaran a l’Estadi Municipal de Vilatenim davant el Figueres. Un derbi gironí que estarà marcat per la tensió que ja va destacar en el partit d’anada, que es va emportar l’Olot amb un gol de Sergio Álvarez als darrers minuts de joc. El Figueres és un conjunt que ja va posar les coses molt difícils a l’anada i que fa dues jornades va guanyar al Peralada després de remuntar. Un dels aspectes que preocupa al tècnic olotí és la poca seguretat defensiva que l’equip va mostrar davant el Vilassar.

L’estadi del Figueres és un dels camps difícils que li esperen als olotins. Un altre és Cerdanyola, on hi juga el Peralada aquest cap de setmana. Calderé en va destacar la dificultat de puntuar en aquests llocs. En l’apartat de baixes, Micaló, Lluc Banús i Héctor Simón podran jugar. Calderé només tindrà la baixa de Quintanas. Diumenge a les 5 a Figueres, derbi gironí per mantenir la ratxa de bon resultats.

Notícies relacionades:
– Alberto ‘Tito’ Malagón és el nou fitxatge hivernal de la Unió Esportiva Olot
La UE Olot renova a Dembo Batchilly per a dues temporades més

x