Rapsòdia Veus Literàries convida Xènia Dyakonova i Oriol Prat al Cafè Art Fontanella XII on apropen la seva obra al públic garrotxí

Rapsòdia

L’Associació Rapsòdia Veus Literàries va acollir divendres al Cafè Art Fontanella XII la presentació de dos poemaris ‘Per l’inquili anterior’ i ‘Metres Quadrats’. Xènia Dyakonova i Oriol Prat van ser a Olot per apropar la seva obra al públic garrotxí.

El Cafè Art Fontanella XII va ser com de costum, l’escenari escollit per Rapsòdia Veus Literàries per difondre la cultura, en aquest cas la poesia. Xènia Dyakonova i Oriol Prat van ser els autors convidats, els quals van presentar dues de les seves obres.

En primer lloc Xènia Dyakonova, escriptora i col·laboradora amb el diari Ara, va presentar ‘Per l’inquili anterior’, un recull de poemes publicat el 2015. Dyakonova també va aprofitar l’ocasió per recitar alguns poemes de l’obra que està a punt de treure del forn, es titularà ‘Animals dispersos i una planta’.

Per altra banda, Oriol Prat va presentar l’obra amb que va debutar al món literari titulada ‘Metres quadrats’. Amb tot Rapsòdia Veus Literàries va tancar una altra vetllada cultural, en una ubicació estretament vinculada a la literatura.

Notícies relacionades:
– Rapsòdia Veus Literàries organitza una ‘jam session’ de poesia al Cafè Art Fontanella
– Rapsòdia Veus Literàries porta a Olot la periodista Victòria Palma per presentar el darrer llibre de l’autora, ‘Femení i Singulars’