El Bàsquet Olot acaba de forma agredolça un cap de setmana on guanya el Montserrat per 57 a 54 però perd contra el Les Corts per 65 a 71

Cap de setmana agredolç pel Club Bàsquet Olot sènior femení de 1a Catalana. Per una banda, les olotines s’han imposat en l’ajornat contra el Montserrat per 57 a 54, però després les taronges han acusat el cansament contra el Joventut les Corts, que ha vençut per 65 a 71.

CB OLOT VS JOVENTUT LES CORTS

El Club Bàsquet Olot ha tingut un cap de setmana intens i agredolç; dissabte i diumenge rebien a dues rivals de la zona baixa de la classificació, i si resolien els enfrontaments amb victòria podien posar un marge important respecte la zona de promoció de descens. Dissabte, l’Olot va guanyar el partit ajornat contra el Montserrat, per 57 a 54 en un matx decidit als últims instants, gràcies a un triple de Gutiérrez que va desequilibrar el partit. Però l’intensitat viscuda ha afectat les olotines aquest diumenge, on tornaven a disputar un enfrontament contra el Joventut Les Corts. L’Olot ha arrencat bé sobre la pista, imposant-se amb una bona defensa al primer quart i mantenint les rivals a ratlla fins a la mitja part, on s’ha arribat amb un marcador de 42 a 41. Però al tercer quart, les barcelonines han començat a treure avantatge de la seva superioritat en el tir exterior: fins a 10 triples ha clavat el Joventut Les Corts durant el joc. Les olotines també han fallat en moments clau, i durant el segon temps han sumat resultats molt curts, afavorit per la pressió defensiva de les visitants. Tot i això l’Olot ha mantingut opcions fins al final, on ha arribat a estar només dos punts per sota Les Corts a un minut per la finalització. Però un triple en aquest moment del matx ha enfonsat la reacció olotina; el partit ha acabat amb un resultat de 65 a 71.

Així doncs, l’Olot es queda a la 8a posició, però prop de la zona de promoció de descens. Precisament, la propera setmana torna a rebre a la capital garrotxina un dels equips que també lluita per sortir-ne: el Minguella de Badalona.

Notícies relacionades:
– El CB Olot demostra de quina pasta està fet davant l’IPSI (70-44)
– L’encert en el triple allunya el CB Olot de la victòria davant el Sant Andreu Natzaret (68-79)
-El CB Olot es desfà a casa de les líders, el Sant Nicolau de Sabadell (62-52)

x