Figueres i Olot empaten 1 a 1 en un derbi intens i sense dominador clar

La Unió Esportiva Olot no pot passar de l’empat a 1 contra el Figueres a Vilatenim, en un derbi on Blázquez ha igualat el marcador després que Molist avancés als empordanesos. Els olotins sumen la 18a jornada consecutiva sense saber què és perdre un partit, i es mantenen líders de la Tercera Divisió, tot i que el Peralada retalla fins als 6 punts de diferència.

La Unió Esportiva Olot visitava aquest diumenge el Figueres, una plaça complicada on els empordanesos només han perdut un partit en el que va de temporada. I això s’ha traslladat a l’enfrontament, on cap dels dos equips ha pogut acabar de dominar el joc. El Figueres ha estat el primer en avançar-se al derbi: Maik Molist ha inaugurat el marcador al minut 24, aprofitant el rebot d’un còrner per perforar la xarxa des de fora l’àrea. El gol ha advertit l’Olot, que ha intensificat el seu joc; al minut 38, els de Calderé han vist com l’àrbitre anul·lava un gol per un suposat fora de joc, i Bigas l’ha estat a punt de tenir abans d’arribar a la mitja part. A la represa, els olotins han aconseguit empatar gràcies a un xut des de gairebé el mig del camp de Blàzquez, que s’ha enverinat i ha travessat la línia de meta del Figueres. Després, els locals han impedit que l’Olot creixés, i el partit s’ha mantingut obert fins al final, amb tots dos equips provant sort contra la porteria contrària. Tot i les oportunitats, l’àrbitre ha xiulat el final amb l’1 a 1 al marcador.

Amb el resultat l’Olot segueix líder del grup 5è de Tercera Divisió, però veu com el Peralada retalla dos punts i es queda a sis dels olotins.

Notícies relacionades:
– L’Olot visita el Figueres en un derbi d’alta tensió amb l’objectiu de refermar-se en el liderat
– Alberto ‘Tito’ Malagón és el nou fitxatge hivernal de la Unió Esportiva Olot
La UE Olot renova a Dembo Batchilly per a dues temporades més

x