Gemma Soy arriba a la presidència del Club Natació Olot amb l’objectiu d’assolir tots els reptes que es proposa l’entitat

Gemma Soy pren el relleu de Gaspar Senis a la presidència del Club Natació Olot amb la voluntat de conservar i ampliar els valors històrics del club i aconseguir la renovació de les instal·lacions. Ho vol fer ampliant el consens amb la major part dels socis, també amb els crítics, i aprofitant els punts forts de la iniciativa.

Quan fa un any Gaspar Senis va prendre la decisió de deixar la presidència del club, la seva vicepresidenta, Gemma Soy, va demanar a la resta de la junta li feia confiança per prendre el relleu i encapçalar l’actual projecte. La seva resposta positiva li va conferir legitimitat per portar a terme els reptes de l’entitat, d’una banda conservar, i a poder ser, ampliar, els valors del club, uns valors que el fan capdavanter a nivell esportiu a tot l’Estat, reconegut per les institucions i molt sanejat a nivell econòmic i financer. D’altra banda, Gemma Soy es proposa aconseguir la remodelació i ampliació de les instal·lacions, d’una antiguitat considerable. Ho vol fer entenent el motiu del vot negatiu dels socis crítics, i alhora, aprofitant els punts forts sobre els quals es recolza la iniciativa.

Alguns dels punts forts amb què la nova junta directiva vol ampliar el consens dels socis és la necessitat d’ampliar les instal·lacions més antigues i d’oferir nous serveis. A nivell de finançament, Soy destaca la confiança de les entitats financeres que el club s’ha guanyat treballant amb rigor, així com la subvenció que la Generalitat va reservar per al projecte i que la nova presidenta assegura que es manté viva.

Els vots favorables a la reforma de les instal·lacions del Club Natació Olot van guanyar amb un 60% a l’assemblea extraordinària celebrada el passat mes d’octubre, però no van ser suficients segons el que marquen els estatuts de l’entitat, que demanen dos terços del suport dels socis per tirar endavant una iniciativa com aquesta.

Notícies relacionaddes:
– Gaspar Senis afirma que plega per no eternitzar-se a la presidència del Club Natació Olot
– Gaspar Senis deixa la presidència del Club Natació Olot