L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles impulsarà la reforma de l’escola de Sant Cristòfol

Una de les prioritats de l’equip de govern de les Planes d’Hostoles és millorar l’escola de Sant Cristòfol. L’Ajuntament s’ha marcat com una prioritat tenir enllestides les obres abans del 2018, quan l’escola, d’estil modernista i de l’època de la mancomunitat, celebrarà el seus 100 anys d’història. Es calcula que les obres tindran un cost de 200.000€, tot i que des de l’Ajuntament no saben quan començaran.

L’Ajuntament de les Planes d’Hostoles impulsarà, pròximament, la reforma de l’escola de Sant Cristòfol. Encara no hi ha data per començar les obres i no se sap si es faran abans de l’estiu o si s’aprofitarà el període de vacances. La remodelació consistirà en fer una coberta nova i canviar els baixants d’aigua. També hi ha previst pintar i restaurar la façana, i millorar les instal·lacions del pati. A més, es canviaran les finestres del centre que estan en mal estat. L’Ajuntament calcula que les obres tindran un cost de 200.000€ i compten amb una ajuda de la Diputació de Girona.

Les obres han d’estar enllestides el 2018, quan l’escola celebri el seu centenari. Ja s’ha creat una comissió de professors i persones interessades per a fer actes de cares al curs 2018-2019. L’estiu del 2015 l’Ajuntament ja va invertir 100.000€ en la renovació dels tancaments de l’escola. Llavors, i amb una subvenció de la Diputació, es van canviar trenta finestres i es van remodelar els lavabos.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles comença a renovar l’edifici de l’escola del poble amb una primera inversió de 100.000€

x