Recullen 136 signatures per demanar un nou carrer d’accés al carrer Pou del Glaç d’Olot després de la reestructuració de trànsit prevista

Divendres expirava el temps per presentar suggeriments, a través de les associacions de veïns, a la proposta de l’Ajuntament d’Olot per reestructurar el trànsit als carrers de la falda del volcà Montolivet. Des del carrer Pou del Glaç, n’ha sortit una, que ha comptat amb 136 signants. La proposta és la de sumar un carrer més d’accés al carrer Pou del Glaç, que el consistori vol que sigui d’un sol sentit.

La proposta de revisió del trànsit de l’Ajuntament d’Olot contempla un sol sentit al carrer Pou del Glaç en direcció a Montolivet. Al mateix temps, proposa que el carrer Josep Ayats canviï de sentit i enllaçi amb l’Avinguda Reis Catòlics. Els canvis deixen el Pou del Glaç amb un únic accés, des de la rotonda del carrer Closells. Des d’aquest establiment del carrer s’han mogut per recollir signatures i plantejar una alternativa.

El que plantegen els promotors de la iniciativa és que almenys un dels dos carrers que comuniquen el carrer Pou del Glaç amb l’Avinguda Reis Catòlics vagi en direcció al Pou del Glaç, ja sigui el carrer Josep Ayats, més proper a la rotonda del carrer Closells, o el Pere Lloses, que hi connecta en un punt intermig.

La iniciativa de l’establiment ha reunit 136 signatures, de clients, veïns i empreses situades al carrer. Creuen que si la seva proposta no prospera, l’accés al carrer Pou del Glaç es veurà limitat. La proposta l’han fet arribar a l’associació de veïns del barri de Montolivet. Ara serà l’Ajuntament qui l’haurà d’estudiar i valorar abans no emprengui la redacció del projecte.

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot vol revisar el trànsit al voltant del carrer Pou del Glaç
– Els comerciants i empresaris de Carrer Pou del Glaç d’Olot creuen necessari millorar la mobilitat però divergeixen en com s’hauria de fer

x