L’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts ofereix nous cursos a partir del febrer i 2 relacionats amb l’art oriental

L’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts ofereix tres tallers nous a partir d’aquest febrer. El centre vol apropar la cultura oriental a la comarca. Per això, s’organitzen dos tallers relacionats amb aquest món: un sobre art floral i un altre d’estampació. A part, se n’ofereix un altre sobre com utilitzar les càmeres fotogràfiques.

Apropar la cultura oriental, sovint tan desconeguda, a la comarca a través de les seves tradicions artístiques. Aquest és un dels objectius de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts. Per això, s’organitzen dos tallers relacionats amb aquest món. Un és el taller d’Ikebana, d’art floral japonès i que consta de 12 sessions. L’altre taller és el de Bingata, on es treballarà l’estampa de roba tradicional japonesa. La professora és japonesa i, en principi, només hi haurà una única classe el 25 de febrer. A part d’aquests dos, es farà un taller sobre com utilitzar i treure el màxim profit de les càmeres de fotografies. Cada curs té una durada diferent. Tota la informació sobre els tallers es poden consultar a la pàgina web del centre.

El centre organitza cursos que duren tot l’any com el de dibuix, pintura, model al natural, ceràmica, fotografia o ‘urushi’. Més de 70 persones hi estan inscrites. I, a part, organitzen tallers puntuals com aquests que comencen a partir del mes de febrer. Si tenen èxit, segons ha dit la directora, Núria Bartrina, es plantejaran que durin tot un curs.

x