Olot Televisió és seguida diàriament per 17.000 espectadors a la Garrotxa, una de les xifres més altes de Catalunya

Avui hem conegut les dades de l’audiència mitjana de l’últim semestre del 2016 i les xifres són molt satisfactòries. Des de l’agost fins al desembre més d’un 30% de la població de la Garrotxa va seguir cada dia de mitjana Olot Televisió, una xifra rècord.

Olot Televisió es consolida com un dels canals de televisió local de Catalunya amb més audiència. Les dades que s’acaben de conèixer indiquen que entre els mesos d’agost i desembre de l’any passat, 3 de cada 10 garrotxins veure Olot Televisió de mitjana cada dia, en percentatge representa un 32% de la població. Són dades extretes a partir de la mesura que fa minut a minut l’empresa Abertis a partir de totes les televisions connectades a internet. L’estudi també conclou que cada usuari mira Olot Televisió durant 27 minuts de mitjana, molt per sobre de la mitja catalana, que està a l’entorn dels cinc minuts.

En xifres absolutes la Televisió de la Garrotxa és seguida diàriament per 17.000 persones de mitjana. Les Notícies i els programes informatius i d’actualitat són els espais amb més audiència. Ara bé, l’aposta per programes en directe està donant un resultat excel·lent. Per posar només alguns exemples el campionat de Catalunya de patinatge el van seguir 20.000 persones, el concert de Teràpia de Shock 12.000 o la cavalcada de reis per 7.000. El model de televisió de proximitat actual, doncs, està donant els seus fruits gràcies en part pel treball conjunt dels canals a través de La Xarxa.

Notícies relacionades:
– El concert de Teràpia de Shock va tenir una audiència de prop de 172.000 persones a Catalunya i 12.000 a la Garrotxa

x