Els Seminaris per Emprenedors de DinàmiG arriben a la onzena edició després d’haver format a més de 2.000 persones

El Servei d’Emprenedoria de DinàmiG ha programat un seguit de seminaris dirigits a les persones que s’estan plantejant engegar un negoci propi, o que ho han fet fa poc. Aquestes formacions s’imparteixen durant tot l’any i són obertes a tothom.

El servei de suport a les persones emprenedores s’ofereix des de fa diversos anys, i després de la creació de DinàmiG abasteix tota la comarca, adaptant la formació a les necessitats de cada participant. Aquest servei de suport compta amb uns seminaris per formar a les persones, que consten de 22 sessions distribuïdes al llarg de l’any, amb temàtiques diverses sobre com crear i gestionar amb èxit un negoci: per exemple, hi ha jornades dedicades al màrqueting, a la creativitat, a les finances o l’ús de les xarxes socials. És l’11è any que tenen lloc aquests seminaris, per on han passat ja més de 2.000 emprenedors. Aquest servei està subvencionat per la Generalitat de Catalunya i DinàmiG, amb la voluntat de posar de manera gratuïta diverses eines i recursos a la disposició dels emprenedors.

Notícies relacionades:
– DinàmiG, l’Associació d’Hostalatge i Turisme Garrotxa organitzen la 2a jornada d’Ocupació en Xarxa, dedicada a l’hostaleria
– Olot acull la jornada ‘Ocupació en xarxa’ amb una conferència i un ‘speed dating’ amb alta participació de professionals i empreses
– La Sala El Torín acollirà aquest divendres un ‘speed dating’ empresarial amb 40 candidats i 15 empreses garrotxines inscrites