La 5a Romànic Extrem de Bianya ha d’ampliar el nombre d’inscripcions per la forta demanda

La Romànic Extrem, la marató i mitja marató que recorre els paratges de la Vall de Bianya, ha hagut d’ampliar el nombre d’inscripcions. Ahir dimarts va penjar el cartell de complert de la mitja marató, amb 350 participants, però davant la demanda amplia aquesta xifra fins als 450 atletes. En el recorregut llarg les inscripcions voregen els 200 participants.

La Vall de Bianya es tornarà a omplir d’atletes el proper 2 d’abril, en la 5a edició de la Romànic Extrem. L’èxit ja està assegurat, i és que queden molt poques places per inscriure’s a la competició. Per una banda, la mitja marató ha hagut d’ampliar el nombre de participants fins als 450: l’organització havia fixat les inscripcions als 350 atletes, però aquest dimarts va haver de tancar el registre perquè es van completar les previsions. Des d’avui, els que encara no s’hagin apuntat a la mitja de la Romànic Extrem tenen una altra oportunitat per no quedar-se fora de la cursa. Pel que fa a la marató, en aquests moments hi ha prop de 200 atletes inscrits, amb un límit de 250. Així, es preveu que en la cinquena edició de la Romànic Extrem, que torna a variar el seu recorregut, hi participin al voltant de 700 atletes, que hauran de superar uns circuits amb 1150 metres de desnivell positiu en la mitja marató i 2150 metres de desnivell positiu en el recorregut de 42 quilòmetres.

Notícies relacionades:
– La Romànic Extrem de Bianya rep el tercer premi a la millor cursa d’Espanya en la seva categoria
– Jordi Roura i Roger Viñas guanyen la mitja i la marató de la Romànic Extrem 2016