El Consell Comarcal de la Garrotxa demana explicacions al Departament d’Infraestructures per les restriccions reiterades a Bracons

Ahir es va restringir el trànsit a Bracons. No és el primer cop. De fet,  des del febrer del 2016, ja ha passat, almenys 10 vegades. Els usuaris i el Consell Comarcal no entenen aquestes restriccions  i des del Consell demanaran explicacions a la Secreatria d’Infraestructures de la Generalitat.

Les restriccions al túnel de Bracons ja són un fet habitual. Des del 2016 fins al febrer d’aquest any, almenys hi ha hagut 10 restriccions. L’última vegada va ser ahir. El motiu: la neteja de de canelons i les filtracions al túnel. Les altres vegades han estat per raons diverses com el manteniment dels vorals o dels ventiladors, la neteja de les parets o la subtitució de l’enllumenat.  Per això, molts usuaris acudeixen als ajuntaments de la comarca per trobar-hi resposta. En un dels darrers plens del Consell Comarcal el grup d’ERC Garrotxa també va demanar que aquestes restriccions es produissin a partir de les 12 de la nit per no afectar tant el trànsit. El president del Consell Comarcal, Joan Espona, tampoc enten les restriccions reiterades.

Espona, acompanyat d’altres alclades de la Garrotxa, es reunirà amb el secretari d’Infraestructures de la Generalitat, Ricard Font. Tot i que encara no hi ha una data fixada, esperen trobar-se en les pròximes setmanes.

Notícies relacionades:
– Restriccions a la circulació als túnels de Bracons previstos per avui per neteja de canalons i filtracions al túnel
– Restriccions als túnels de Bracons els dies 11 i 12 de gener
– Del 12 al 16 de desembre hi haurà restriccions al trànsit als túnels de Bracons de la C-37