L’home que va destrossar diversos aparadors al carrer Sant Rafel d’Olot passa a disposició judicial

Ahir al migdia un home va començar a llençar rocs a diversos aparadors del carrer Sant Rafel d’Olot. L’individu, que va ser detingut després d’atacar quatre comerços, ha passat a disposició judicial aquest matí.  També es contempla ingressar-lo en un centre psiquiàtric.

L’home que ahir va trencar diversos aparadors al Carrer Sant Rafel d’Olot ha passat a disposició judicial aquest matí. I ara es valora, també, ingressar-lo en un centre psiquiàtric. Els fets van passar ahir, pels volts de les dues del migdia, quan l’home va llençar rocs contra els vidres de quatre comerços. La primera botiga afectada va ser la l’òptica que es troba a l’inici de la via i, seguidament, l’home va destrossar els aparadors de les botigues del costat, una de roba esportiva i una altra de moda infantil.

En arribar a un comerç de joies, i segons alguns testimonis, l’home va ser reduït per dues persones, que van impedir que seguís ocasionant desperfectes. L’home no va poder trencar els vidres de la joieria, ja que estaven blindats. La Policia Municipal d’Olot el va detenir poc després per un delicte de danys. Primer de tot, però, els agents el van traslladar a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa perquè fos tractat de les ferides que es va fer durant l’incident. Ahir a la tarda, la policia va traslladar l’individu a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.
Segons els testimonis, l’home havia passejat tot el matí per la zona amb una bicicleta. La policia la va trobar prop dels llocs dels fets i la va requisar.

33291bd0-6ee4-4826-a248-145fb297896a