Sant Joan les Fonts treballa per formalitzar un conveni amb la Universitat de Barcelona, perquè una alumna desenvolupi el seu projecte a la fàbrica Molí Fondo

Sant Joan les Fonts vol formalitzar un conveni amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona perquè una alumna desenvolupi el seu projecte a l’antiga fàbrica Molí Fondo. El projecte s’emmarca dins la xarxa Parc de les Olors, que vol impulsar llocs d’interès amb el cultiu de plantes i flors.

L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts està treballant per tancar un conveni amb la Facultat de Belles Arts de Barcelona. La intenció és que, a través de la xarxa Parc de les Olors, una alumna de la Universitat desenvolupi el seu projecte, relacionat amb la importància aromàtica, a les instal•lacions de la fàbrica Molí Fondo del poble.

Aquesta antiga fàbrica és una mostra del patrimoni industrial de la comarca i sempre ha estat vinculada al municipi. Els seus orígens es remunten al segle XVIII. Va ser al segle XIX, però, quan la fàbrica va agafar embranzida i es va convertir en un centre important de producció industrial. Actualment, és un espai polivalent. I si el conveni tira endavant, es convertirà, també, en un espai creatiu farcit de plantes, aromes i flors. Per la seva banda, la xarxa Parc de les Olors és una iniciativa d’arreu de Catalunya que pretén donar visibilitat a llocs d’interès paisatgístic amb el cultiu de plantes aromàtiques i medicinals.

Notícies relacionades:
– Sant Joan les Fonts convida les colles de la Garrotxa i les comarques veïnes a participar de la rua que posarà punt i final al Carnaval
-L’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts ofereix nous cursos a partir del febrer i 2 relacionats amb l’art oriental
– Comença el tall de circulació per obres de millora al Pont del Salt de Sant Joan les Fonts que durarà un màxim de 10 setmanes

x