S’ajorna l’obertura del nou museu de la Garrotxa, que va tancar a mitjan gener per a remodelar l’espai i canviar els continguts

Fa un mes va tancar el Museu de la Garrotxa per fer obres. És la primera vegada que s’ha tancat des que es va inaugurar el 1986. Es preveia que les obres finalitzarien a finals de febrer i que es podria obrir el museu el dia 25. De moment, però, es posposa l’obertura per assegurar una reforma òptima i satisfactòria.

Les reformes del Museu de la Garrotxa han resultat ser més complexes del que es preveia. El Museu va tancar fa un mes per a remodelar l’espai i canviar els continguts. Des que es va obrir fa 30 anys, mai s’havia tocat res. En un principi, les obres havien d’estar enllestides el 25 de febrer, però de moment, es posposa l’obertura per garantir una reforma òptima i satisfactòria. Encara no hi ha una data establerta per a la inauguració.

El nou Museu de la Garrotxa, després de les obres, es convertirà en un espai més diàfan i accessible tant per a la gent gran com per als més menuts. Es pintaran de blanc les parets i els plafons i continguts, que havien quedat obsolets, es renovaran. Pel que fa a les obres, les més importants es mantenen a l’exposició permanent i d’altres, es retiraran. D’aquesta manera, els futurs visitants podran gaudir d’obres que no s’havien vist mai, que provenen del fons del museu i de col·leccions particulars. En un principi, les obres havien de tenir un cost de 26.000€.

Notícies relacionades:
– El Museu de la Garrotxa renova la seva exposició permanent per primera vegada després de la seva obertura l’any 1986