Les reserves de l’Olotx2 estan al 80%

Aquest cap de setmana arriba l’Olotx2, la cinquena edició d’aquesta àmplia oferta d’oportunitats en estades, àpats i activitats diverses per conèixer Olot i la Garrotxa.

L’actuació de Berto Romero obrirà aquesta nit la cinquena edició de l’Olotx2. Amb les entrades exhaurides, segons el web www.olotcultura.cat, l’espectacle de monòlegs donarà inici a les activitats programades fins diumenge. Més de 130 establiments participen enguany a l’Olotx2, que amplia la durada a dues nits i augmenta l’oferta d’activitats a les estades i els àpats. El centre d’Olot gaudirà de diversos espectacles musicals, on hi haurà música en directe de grups, solistes, escoles i corals de la Garrotxa. Diumenge, a 2/4 de 12 del migdia tindrà lloc el concert de El Pot Petit.

Visites als pobles de la Garrotxa, conèixer els racons més autèntics d’Olot o rutes en bicicleta i carruatge són algunes de les activitats programades per una edició que, tot i mantenir l’essència, aposta per una proposta que valoritza l’oferta turística i comercial amb el segell plus. De moment els números de reserves, tant en àpats, com en ocupació i activitats estan pel 80%. L’edició anterior va tenir un impacte econòmic de 434.196 euros, tenint en compte les dades recollides dels allotjaments, restaurants i activitats participants.

Notícies relacionades:
– Olot acull la cinquena edició de l’Olotx2 del 17 al 19 de febrer

x