L’Escola Oficial d’Idiomes amplia els actes i els espais de les Jornades Culturals en la seva segona edició

Aquest proper dimarts comença la segona edició de les Jornades Cutlurals de l’Escola Oficial d’Idiomes: un seguit de conferències i espectacles que es duran a terme durant tres dies en tres llengües, Anglès, Francès i Alemany. Tots els actes són gratuïts i oberts a tothom. L’èxit de la primera edició ha esperonat el centre a celebrar una segona edició, amb més actes i més espais per dur-los a terme.

Els exalumnes del l’Escola Oficial d’Idiomes demanaven al centre poder assistir en actes on s’utilitzés la llengua que havien après al centre. L’Escola va pensar llavors que podia oferir aquesta mena d’actes no només als seus exalumnes, sinó a tota la ciutadania. D’aquesta reflexió van néixer les primeres Jornades Culturals, que en la seva primera edició va arribar a omplir l’aforament de diverses de les conferències que es van organitzar. La resposta de les primeres jornades ha animat l’Escola Oficial d’Idiomes a organitzar una segona edició amb més actes que se celebraran en dos espais diferenciats.

El programa de les segones Jornades es pot consultar al web de l’Escola Oficial d’Idiomes. Dimarts a la tarda hi haurà tres xerrades en anglès al Casal Marià, a càrrec de Keith Watson, Òscar Ramírez i Matthew Tree. Al llarg de tres dies s’hi podran trobar tot tipus d’actes pronunciats en anglès, francès i alemany, de manera gratuïta i oberta a tothom, des de xerrades que abordaran temes diversos i d’actualitat, fins a un concert-conferència de música folk en francès, dimecres a les 6 de la tarda a la Sala El Torín.

Aquest any les Jornades finalitzaran amb un gran concert de cloenda de soul i funk, a càrrec del grup The Basement, el proper dijous 23 de febrer a les 8 del vespre a la Sala El Torín. Com per a la resta d’actes, l’entrada al concert serà lliure i gratuïta, i comptarà amb servei de bar. Les segones Jornades Culturals de l’Escola Oficial d’Idiomes oferiran més d’una desena d’actes, des de dimarts a les 5 de la tarda fins dijous a 2/4 de 10 de la nit.

Notícies relacionades:
– L’Escola Oficial d’Idiomes celebra les Primeres Jornades Culturals a Olot