La Xarxa d’Entitats de la Garrotxa organitza una trobada sobre el bé comú aquest dissabte a la Sala El Torín

Aquest cap de setmana, la Xarxa d’Entitats de la Garrotxa ha preparat una trobada a la Sala el Torín per reflexionar i parlar sobre el bé comú. Començarà a les 10 del matí de dissabte i s’allargarà fins la 1 del migdia. L’acte el presentarà Dolors Corretgé, de l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa, i comptarà amb la participació de la periodista Rita Marzoa, el professor de la UAB i investigador de l’IGOP, Ricard Gomà i amb Mauro Castro, investigador i consultor de polítiques públiques urbanes. 13 entitats diferents de la comarca s’han unit per organitzar aquest esdeveniment.

Notícies relacionades:
– La Xarxa d’Entitats de la Garrotxa crea la Taula pel Dret a Decidir d’Olot

x