L’Escola Municipal de Música d’Olot incorpora diverses novetats en aquest curs 2016-2017

L’Escola Municipal de Música d’Olot presenta forces novetats en aquest curs 2016-2017. La compactació dels horaris ha fet augmentar les matriculacions d’alumnes, un total de 330. També han creat una Orquestra Simfònica per potenciar la pràctica musical en grup. Han fet una inversió per desenvolupar l’Aula d’Informàtica Musical amb recursos d’última tecnologia i han engegat un nou curs de música per a infants de 0 a 3 anys. Divendres van rebre la visita de l’alcalde, Josep Maria Corominas i el regidor d’Educació, Jaume Mir.

L’Escola Municipal de Música d’Olot presenta aquest curs 3 novetats destacades. Per una banda han creat una Orquestra Simfònica per incentivar la pràctica musical col·lectiva. L’orquestra la componen una vintena d’alumnes instrumentistes de corda, vent fusta i vent metall. L’orquestra ja va debutar al Concert de Nadal on van interpretar peces de la pel·lícula Star Wars.

La segona novetat que presenta és la creació de l’Aula d’Informàtica Musical i cabina de gravació. Un espai que l’escola ha habilitat per incorporar les noves tecnologies al dia a dia dels alumnes. De moment, s’hi imparteixen les assignatures d’Edició de So i Edició de Partitures. Enguany també han estrenat un nou curs de música per a infants de 0 a 3 anys. Amb la companyia dels pares treballen a través de cançons, jocs de falda, petites danses i audicions la descoberta del món sonor.

L’alcalde Josep Maria Corominas i el regidor d’Educació Jaume Mir van valorar molt positivament la tasca desenvolupada per l’Escola Municipal de Música d’Olot. Aquest curs l’escola compta amb un equip de 18 professors i ofereix 25 especialitats instrumentals diferents. Enguany ha compactat més els horaris i això ha repercutit en un augment d’alumnes matriculats. Actualment compten amb 330 alumnes d’edats variades, i a més, 125 nens i nenes del CEIP Malagrida assisteixen cada setmana a l’escola per aprendre a tocar un instrument gràcies al projecte ‘Som Música’.

Notícies relacionades:
– 300 alumnes participen al concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música d’Olot
– L’Espai Ideal i l’Escola de Música d’Olot presenten noves activitats per la temporada que arrenca aquest setembre
– L’Escola Municipal de Música d’Olot compactarà els horaris de nivell elemental i augmenta l’oferta amb tallers per a infants de 0 a 4 anys