El CPH Olot mostra de quina pasta està fet i aconsegueix un empat al final (3-3)

El Club Patí Hoquei Olot segueix sumant, en aquest cas un punt, en la seva lluita per mantenir la categoria. Els garrotxins van començar guanyant 2-0 però el Sentmenat va saber remuntar. L’orgull olotí, de nou, va servir per a que els locals empatessin a 3 a pocs minuts del final.

CPH Olot - Sentmenat

 

El CPH Olot va mostrar, de nou, de quina pasta està fet i va saber empatar un partit que se li havia complicat de mala manera. Els garrotxins van aconseguir el 3-3 a falta de poc per al final i sumen un punt d’or per la salvació.

I això que tot havia començat realment bé per als locals. Els de groc van proposar atacs lents, molt mastegats, que dificultaven que el Sentmenat entrés en ritme de partit. Amb aquesta consigna l’Olot va aconseguir posar-se per davant. No només un cop, sinó dos. El 2-0 que reflectia el marcador va donar tranquil·litat als locals però poc temps.

I és que no va trigar gaire el Sentmenat a confirmar que no havien vingut a la Garrotxa per l’Olotx2. Els del Vallès Occidental van retallar diferències i, abans del descans, van aconseguir l’empat. El partit tornava a començar.

 

I a la represa es va acabar de confirmar la tragèdia. El Sentmenat es va posar per davant i l’Olot va veure com el rellotge començava a córrer en la seva contra. A partir d’aquí el partit es va endurir i els visitants anaven esgarrapant minuts al marcador electrònic.

No va ser fins a falta de 5 minuts que els olotins van decidir anar amb tot contra la porteria visitant. El partit es va convertir en una anada i tornada i tots dos equips van tenir oportunitats per fer el seu gol. La sort va caure del costat garrotxí. Un xut llunyà va caure als peus dels locals, que no van fallar. Era l’empat a 3 i l’equip es veia amb forces per intentar remuntar.

 

El marcador però, no es va moure. El partit va seguir posant-se brut amb faltes i cops per part dels dos conjunts i això no va afavorir que els equips tinguessin gaires ocasions per desnivellar el marcador.

Al final, empat a 3 que sap a glòria.

x