El Garrotxa Banyoles Rugbi no dóna cap opció al FC Barcelona Rugby ‘B’ (26-0)

La sisena jornada va enfrontar el Garrotxa Banyoles Rugbi amb el FC Barcelona Rugby ‘B’. Els garrotxins no van donar opcions als de Barcelona i es van adjudicar la victòria amb un resultat ampli, 26 a 0.

El Garrotxa Banyoles Rugbi no dóna cap opció al FC Barcelona Rugby 'B' (26-0)

L’Estadi municipal d’atletisme de Sant Roc va acollir la jornada 6 de Primera Catalana, la qual va enfrontar el Garrotxa Banyoles Rugbi amb el FC Barcelona Rugby ‘B’. Els locals van marcar el ritme del partit i als 5 minuts es van avançar al marcador aprofitant que a la defensa rival se li va escapar la pilota. Amb la corresponent transformació el Garrotxa Banyoles Rugbi liderava el partit per 7 a 0. I el marcador no es mouria més en la primera part, en part gràcies a la defensa del Barça, que va frenar l’atac dels garrotxins.

A la segona meitat els garrotxins seguirien dominant, però els visitants es van poder posar al partit amb un tir a pals que no van convertir. El Garrotxa Banyoles Rugbi ho va aprofitar i al minut 56 completaven un assaig que comportava el 12 a 0. En aquest cas però, erraven la transformació. Els locals no van baixar el ritme i al 63′ sentenciaven el partit amb un assaig que significava el 17-0. A més, el Garrotxa Banyoles anotaria també la transformació sumant a 19 els punts dels locals.

Amb el partit sentenciat el Barça va abaixar els braços i el Garrotxa Banyoles Rugbi a 5 minuts pel final anotava el 24-0 amb un “eslàlom” de Simon Puig. I altre cop, transformaria el tir a pals deixant un marcador final de 26 a 0. Un molt bon resultat pel Garrotxa Banyoles Rugbi que el manté en la meitat alta de la classificació i que demostra que quan compta amb tots els seus efectius és un rival difícil de batre.

x