L’Olot genera poques oportunitats contra la Pobla de Mafumet i acaba empatant el partit (0-0)

La Unió Esportiva Olot no ha pogut superar la Pobla de Mafumet, i ha empatat a 0 el partit que ha disputat aquest diumenge. El filial tarragoní ha disputat un bon enfrontament, impedint que l’Olot disposés d’ocasions clares. Amb el resultat, els de Calderé compleixen una volta sencera sense saber què és perdre.

L’Olot s’enfrontava al darrer equip que va ser capaç de guanyar-lo: la Pobla de Mafumet, que va guanyar a casa seva per 2 a 0 el passat 2 d’octubre. Era, per tant, una magnífica oportunitat per venjar-se d’aquell marcador, completant una volta sencera sense conèixer la derrota. Però els tarragonins han tornat a ser superiors als de Calderé, aconseguint bones combinacions i sense concedir oportunitats clares de gol a l’Olot. La primera part ha estat a punt de complir-se sense que cap dels dos equips pogués concretar cap aproximació a la porteria rival, però just abans de la mitja part la Pobla es podria haver avançat al marcador en una jugada on el porter i la defensa olotina han hagut de rebutjar diverses vegades la pilota sota pals. Al segon temps, Blázquez ha estat a punt de repetir el seu gol llunyà de Figueres; i al seu torn Uri Santos ha desaprofitat la millor ocasió de l’Olot en tot el partit, quan s’ha quedat sol davant el porter rival però no l’ha pogut batre. Ja als darrers instants del matx, la Pobla s’ha abocat a la porteria local: primer han reclamat un penal no xiulat sobre Ivan Vidal; i més endavant el mateix Vidal ha pogut comprovar la qualitat del porter olotí Ginard, que ha tret una mà magnífica per rebutjar un xut a boca de canó, i posteriorment ha hagut d’intervenir de nou en la mateixa jugada. El marcador, al final, no s’ha mogut, i l’Olot ha sumat el seu primer 0 a 0 de la temporada.

El resultat permet a l’Olot sumar la dinovena jornada consecutiva sense saber què és perdre, però la victòria del Peralada deixa als empordanesos a quatre punts del liderat que defensen els garrotxins.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot rep a la Pobla de Mafumet, contra qui ja va perdre a l’anada
– La UE Olot renova a Dembo Batchilly per a dues temporades més
– Alberto ‘Tito’ Malagón és el nou fitxatge hivernal de la Unió Esportiva Olot