El detingut per danys als aparadors d’Olot ha tornat a actuar aquest diumenge després que el jutge decretés la seva llibertat

L’home detingut dijous per apedregar aparadors al carrer Sant Rafel va tornar a actuar ahir després de quedar en llibertat. Ahir a la tarda va trencar els aparadors d’una entitat financera i una agència de treball temporal al carrer Mulleras, molt a prop del lloc on va actuar dijous. L’home va ser enxampat in fraganti pels Mossos després que van rebre l’avís. Van tornar-lo a detenir després de portar-lo a l’hospital, ja que s’havia tornat a ferir mentre trencava els aparadors. Ara es troba detingut a l’espera de tornar a passar a disposició judicial.

L’home que aquest dijous va atacar els aparadors de fins a cinc establiments del carrer Sant Rafel d’Olot, va tornar a actuar ahir, molt a prop del lloc on va ocasionar les primeres destrosses. Mitjançant el mateix modus operandi que va utilitzar divendres, el llançament de pedres, ahir a quarts de 5 de la tarda va atacar dos aparadors del carrer Mulleras, el d’una agència de treball temporal i l’oficina d’una entitat financera. L’home, de mitjana edat, ja va ser detingut pels primers fets per un delicte de danys, però va quedar en llibertat després que divendres al matí va passar a disposició judicial. Una dotació dels Mossos d’Esquadra va desplaçar-se al lloc dels fets i va detenir l’agressor, que tornarà a passar a disposició judicial. Posteriorment, els agents van precintar els dos establiments per evitar majors incidents amb els aparadors destrossats.

Notícies relacionades:
– L’home que va destrossar diversos aparadors al carrer Sant Rafel d’Olot passa a disposició judicial