Les primeres dades i valoracions de l’Olotx2 satisfan les expectatives de l’Ajuntament d’Olot

Les primeres dades recollides de l’Olotx2 apunten a un major nombre de visitants respecte de l’any passat, també de forma de la Garrotxa. L’Oficina de Turisme i els punts d’informació han registrat un major nombre d’atencions. L’ocupació als allotjaments va superar el 90% el dissabte a la nit. Els restaurants pràcticament van omplir les taules tant dissabte a la nit com diumenge al migdia. Els comerços parlen de molta compra, tant dissabte a la tarda com diumenge al matí.

L’Oficina de Turisme i els punts d’informació han registrat un major nombre d’atencions durant la present edició de l’Olotx2. L’ocupació als allotjaments va superar el 90% el dissabte a la nit. Els restaurants pràcticament van omplir les taules tant dissabte a la nit com diumenge al migdia. Els comerços parlen de molta compra, tant dissabte a la tarda com diumenge al matí.

En aquesta edició de l’Olotx2, l’Ajuntament d’Olot ha intentat que els establiments mantinguessin els estàndards de qualitat i que la informació de les ofertes fos a disposició al web al màxim temps possible. De l’oferta lúdica, el consistori destaca l’actuació de Berto Romero, que va exhaurir entrades, la qualitat dels grups locals de dissabte a la tarda i l’actuació de El Pot Petit, que va ser seguida per moltes famílies de fora de la Garrotxa.

Notícies relacionades:
– La promoció Olotx2 compleix les expectatives en la seva cinquena edició, donant a conèixer la comarca i els seus productes