Sant Feliu de Pallerols vol crear una illa destinada a la gent gran a l’entorn del nou centre de serveis

El centre de gent gran de Sant Feliu de Pallerols serà finalment renovat. Joan Casas, batlle del municipi, ha estat entrevistat programa L’alcalde respon d’OLOT TELEVISIÓ i n’ha donat els detalls.

Les obres del centre de serveis per a la gent gran de Sant Feliu de Pallerols estan a punt de començar. Abans, però, s’han de traslladar les dependències del casal de la gent gran, l’arxiu municipal i el local de TV Sant Feliu, per poder continuar iniciar l’obra. L’alcalde ha explicat que la reubicació provisional. La idea de l’equip de Govern de sant Feliu és la de crear una illa destinada a serveis epr a la gent gran a l’entorn del nou centre de serveis.

Les obres es dividiran en dues fases. La primera es preveu que acabi abans de final d’any. L’objectiu és que abans de gener es pugui posar en funcionament. Comporta el trasllat del centre de dia i la instal·lació dels llits per a residència. La segona fase culminarà amb el centre de serveis i la totalitat de la residència, les 65 places previstes. L’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols treballa perquè pugui estar disponible al més aviat possible.

Notícies relacionades:
– L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols vol crear una plataforma en defensa de càrrecs electes investigats
– El pressupost pel 2017 de Sant Feliu de Pallerols inclourà una partida per a l’auditoria sobre la comptabilitat municipal
– L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols assegura que els comptes de l’Ajuntament “estan bé” i acusa l’oposició de voler desgastar el govern

x