El Centre Excursionista Olot renova la Flama de la Llengua Catalana portant-la de Prada de Conflent a Montserrat

Diumenge passat es va renovar la Flama de la Llengua Catalana a Montserrat. Aquesta vegada, el Centre Excursionista Olot es va encarregar d’organitzar totes les activitats de la 48a edició de la festa, que va arrencar a finals de gener a Prada de Conflent. 3 autocars van sortir d’Olot i diverses entitats de la comarca van animar la celebració a Montserrat, com la Penya AOAPIX, els Geganters del barri de Sant Cristòfor i Mas Bernat d’Olot, la colla Trenkabaketes i els Ministrers de l’Escola de Música. Allà, els va rebre l’Abat Josep Maria Soler, i a mig matí, es va tornar a encendre la flama a l’atri de la basílica, on cremarà fins l’any vinent. Durant la renovació es va nomenar l’entitat encarregada d’organitzar els actes el 2018, que recaurà en el Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines.

Notícies relacionades:
– La Flama de la Llengua Catalana ja és a Olot abans d’arribar fins a Montserrat el proper 19 de febrer
-El Centre Excursionista Olot organitza una caminada al cim del Volcà Montsacopa amb motiu dels actes de la Renovació de la Flama de la Llengua Catalana